Viknakalenderen 2015 er nå i salg!

Viknakalenderen 2015 kan nå kjøpes hos Kalenderforside-2015Rørvik Libris, Kystmuseet Norveg og Joker-Austafjord.
Prisen er kr. 100,-

Årets kalender er den 31. utgaven siden starten i 1985. Den kommer for første gang i farger.

Vi har beveget oss framover i tid og har tatt med en god del fargebilder fra 1950- og 60-tallet. Dette har sammenheng med at vi fikk inn en del slides som en ivrig fotograf og kommunelege Iver Mytting tok på sin ferd omkring i Vikna på 1950- og 60-tallet. Han reiste fra Vikna i 1960 eller -61. Det finnes selvsagt også en god del kalenderbilder av eldre årgang.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Viknakalenderen 2015 er nå i salg!

  1. Knut Grindvik sier:

    Det blir sagt at neste års Viknakalender kommer ut i farger for første gang. Kalenderen har hatt fargebilder i mange år på forsiden, men det er riktig at noen kalendermåneder i 2015-utgaven er gjengitt i farger og det er første gang. Dette til orientering.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *