Andre lenker

Folla Kystlag, Rørvik. Et lokallag av Forbundet Kysten.
Jøa Kystlag, Brakstad. Et lokallag av Forbundet Kysten.
Sør-Gjæslingan, – et nettsted med mye bildemateriale og historisk informasjon om øysamfunnet.
Nye og gamle båter fra Vikna, Nærøy og Bindal, – et lukket forum på Facebook hvor «du kan legge inn bilder av båter med tilhørlighet og opphav fra Vikna , Nærøy, Bindal og Leka. Fiskefartøy, fraktebåter, brønnbåter osv.»
Du veit du kjem fra Rørvik når du…, – et åpent forum på Facebook hvor «aill som har tilknytning til Rørvik og omegn kainn legg ut mimrehistoria og bilda fra «før i tia».
Vikna historie, – et åpent forum på Facebook hvor «mange av oss sitter med massevis av gamle bilder og informasjon om personer, steder og virksomhet i Vikna i gamle dager – som er av interesse både for fastboende og utvandrere med røtter i kommunen.»
Lauvøya Grendelag, – et lukket forum på Facebook hvor mange gamle bilder og minner fra Lauvøya deles.
For oss som stammer fra Ytre Vikna, – et åpent forum på Facebook «for oss som har ett eller annet med Ytre Vikna og gjøre».
Viknaværinger hjemme i Norge og i Amerika, – et lukket forum på Facebook «For anyone in the the World who has family members who imigrated from Vikna».
Borgan – gamle og nye minner,  – et lukket forum på Facebook hvor «man kan dele gamle og nye minner som man har fra Borgan».
Kvaløya – Vikna, – et åpent forum på Facebook  «om øya lengst nord i Vikna kommune – Kvaløya»
Den Gamle Svahyllveien Vel, – et åpent forum på Facebook  om «Den gamle veien mellom Rørvik og Ryum som går over Svahylla, skal rustes opp, og settes i stand til en turvei»
Gullvekta, – et nettsted med en mengde sagn og historier redigert av Tormod Kinnes, med fortellinger fra Benna, Bondøya og Sør-Gjæslingan.
Nordøyans historie, – en god illustrert oversikt over værets historie presentert av nordoyan.no
Sanct Svithun, – en sterk skildring av Sanct Svithuns forlis utenfor Nordøyan i 1962
Gåsværulykka – Elsa Gåsvær Berres sterke skildring av mineulykka i Gåsværet Kristi Himmelfartsdag 1941.
Nærøykirkas venner –  et åpent forum på Facebook for en frivillig organisasjon som har som formål å fremme bevaring av kulturminnet Nærøykirka.
Leka Historie – et åpent forum på Facebook med gamle bilder og historie fra Leka.
Langs landeveien – Rørvik. – et 40 minutters program fra NRK TV. Jan P. Jansen var vert i det direktesendte programmet fra Rørvik gjestegård i Nord-Trøndelag i 1980. I tillegg til direktesendingen, ble det gjort opptak som beskriver stedet. Publikum ble underholdt med visesang og fortellinger. Vi møter blant andre Gisle Krogseth, Åge Hartvigsen og Al Bishop

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *