Hvor lå Trudvang Hotell? Rørvik sentrum er i stadig endring.

Det bygges og bygges, gruntområder fylles opp, nye gater anlegges, – mens andre fjernes. En lommekjent person fra 1930-tallet, 1960-tallet, eller kanskje 2000-tallet ville sikkert ha store problemer  med å stedfeste hvor kjente bygninger en gang lå, og som nå er revet.

Paviljongen lå f.eks. under trappa til Candy Storkiosk. Det nord-østre hjørnet til Trudvang Hotell lå på handicapparkeringsplassen ved hovedinngangen til nybygde Rørvik Amfi, mens Anzjøn-hotellets nord-vestre hjørne passerer du i trappa i inngangspartiet til den vestre delen av Amfi.

På dagens kart er plasseringa til en del av gamle Rørviks bebyggelse markert. Bygningene som er innrammet med svart sørgerand er borte, andre har heldigvis fått stå.

Trykk på kartet for å få fullskjermvisning.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *