Årbok for Vikna 2015-2016 er nå i salg.

for-og-bakside-2015-2016Årbok for Vikna-2015-2016 er nå ferdig og lagt ut for salg. Boka kan du få kjøpt på Rørvik Libris. Pris kr. 200.-

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

2 svar til Årbok for Vikna 2015-2016 er nå i salg.

  1. Kan jeg be Vikna historielag sende meg et eksemplar av Årbok for Vikna 2016 – med faktura? Jeg bor på Hinnøya og vi er flere barnebarn særdeles interessert da en bit tekst i årboka 2016 omhandler bestfar fra Vikna.
    På forhånd takk,
    Mvh Åse

    • Hei Åse, hvis du ikke har fått respons på dette med årboka du spurte om tidligere, må jeg bare beklage det på det sterkeste. Meld tilbake til meg (pr.dato sekretær i Vikna historielag), så skal jeg forsøke å ordne dette så snart som mulig.

      Hilsen Turid Møllersen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *