Andre lenker

Folla Kystlag, Rørvik. Et lokallag av Forbundet Kysten.

Jøa Kystlag, Brakstad. Et lokallag av Forbundet Kysten.

Sør-Gjæslingan, – et nettsted med mye bildemateriale og historisk informasjon om øysamfunnet.

Nye og gamle båter fra Vikna, Nærøy og Bindal, – et lukket forum på Facebook hvor «du kan legge inn bilder av båter med tilhørlighet og opphav fra Vikna , Nærøy, Bindal og Leka. Fiskefartøy, fraktebåter, brønnbåter osv.»

Du veit du e gammel å fra Rørvik når du…, – et åpent forum på Facebook hvor «aill som har tilknytning til Rørvik og omegn kainn legg ut mimrehistoria og bilda fra «før i tia». 

Vikna historie i bilder, – et åpent forum på Facebook hvor «mange av oss sitter med massevis av gamle bilder og informasjon om personer, steder og virksomhet i Vikna i gamle dager – som er av interesse både for fastboende og utvandrere med røtter i kommunen.»

Lauvøya Grendelag, – et lukket forum på Facebook hvor mange gamle bilder og minner fra Lauvøya deles.

For oss som stammer fra Ytre Vikna, – et åpent forum på Facebook «for oss som har ett eller annet med Ytre Vikna og gjøre».

Viknaværinger hjemme i Norge og i Amerika, – et lukket forum på Facebook «For anyone in the the World who has family members who imigrated from Vikna».

Borgan – gamle og nye minner,  – et lukket forum på Facebook hvor «man kan dele gamle og nye minner som man har fra Borgan».

Kvaløya – Vikna, – et åpent forum på Facebook  «om øya lengst nord i Vikna kommune – Kvaløya»

Den Gamle Svahyllveien Vel, – et åpent forum på Facebook  om «Den gamle veien mellom Rørvik og Ryum som går over Svahylla, skal rustes opp, og settes i stand til en turvei»

Gullvekta, – et nettsted med en mengde sagn og historier redigert av Tormod Kinnes, med fortellinger fra Benna, Bondøya og Sør-Gjæslingan.

Nordøyans historie, – en god illustrert oversikt over værets historie presentert av nordoyan.no

Sanct Svithun, – en sterk skildring av Sanct Svithuns forlis utenfor Nordøyan i 1962

Gåsværulykka – Elsa Gåsvær Berres sterke skildring av mineulykka i Gåsværet Kristi Himmelfartsdag 1941.

Nærøykirkas venner –  et åpent forum på Facebook for en frivillig organisasjon som har som formål å fremme bevaring av kulturminnet Nærøykirka.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *